Úvod »Konzoly» Xbox One S 1TB + Shadow of the Tomb Raider


        

Xbox One S 1TB + Shadow of the Tomb Raider

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 4386
EAN kód: 889842377347
Nákupom získate 250 bodov
naša cena:
250,00 eur (6 000,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Nová konzola 1TB HDD+hra Shadow of Tomb Raider, 24.mes. zaruka.

Zahrajte si najširšiu ponuku hier na konzolu, ktorá je o 40% menšia, a to vrátane klasických hier z Xboxu 360. Jej veľkosťou sa ale nenechajte oklamať: Xbox One S je doteraz najdokonalejšia verzia našej konzoly - obsahuje integrovaný napájací zdroj a úložisko s kapacitou 1 TB.

 

V hrách, ako napríklad Gears of War 4 alebo Forza Horizon 3, zažijete jasnejšie a bohatšie farby. Vďaka väčšiemu kontrastnému pomeru medzi svetlými a tmavými plochami prináša technológia vysokého dynamického rozsahu (HDR) do hier skutočnú vizuálnu hĺbku.

 

Štandard ?Ultra HD? (HD 4K) prináša vďaka štvornásobnému rozlíšeniu video s vysokým jasom a realistickým podaním. Zo služieb Netflix a Amazon Instant Video môžete streamovať obsah v 4K alebo sledovať filmy z diskov Blu-rayTM v rozlíšení Ultra HD - a to všetko vďaka technológii vysokého dynamického rozsahu s ohromujúcou vernosťou obrazu.2

 

Nastavte konzolu Xbox One S tak, aby zapínala iné zariadenia - napríklad televíziu, audio/video prijímač alebo káblový či satelitný set-top box. Či chcete hrať hru alebo si pozrieť film, budete sa do toho vďaka integrovanej funkcii IR Blaster môcť pustiť rýchlejšie a zabudnúť na diaľkové ovládanie.

 

Nový bezdrôtový ovládač pre Xbox ponúkne vyšší komfort podporený elegantnejším a ergonomickejším dizajnom a navyše má aj dvojnásobný dosah. Vďaka protišmykovej povrchovej úprave budete vždy mieriť presne. A s technológiou Bluetooth? budete môcť hrať svoje obľúbené hry aj na počítačoch, tabletoch a telefónoch s Windows 10

 

  • Obsah balenia:

     

  • Konzola Xbox One S 1TB
  • Bezdrôtový Xbox ovládač (s 3,5 mm vstupom na slúchadlá)
  • HDMI kábel (podpora 4K)
  • AC napájací kábel
  • Hra Shadow of the Tomb Raider v podobe kódu na stiahnutie hry
  • Mesačné predplatné služby Xbox Game Pass
  • NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

    Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

    Y2NhM2Q