Úvod »Hry na Playstation 2» GTA 3 PS2


        

GTA 3 PS2

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 1278
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 9 bodov
naša cena:
9,00 eur (216,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra. Tretie pokračovanie úspešnej série pre konzolu Playstation bude ďalším zlomovým titulom. Zostáva rovnaká sloboda a nelineárnosť pôvodných hier, Grand Theft Auto ale najviac ožíva v úplne novom, kompletne 3D svete. Nový uhol pohľadu a ohromujúca grafika dáva nové možnosti preskúmať všetky nebezpečia, hrozby i možnosti mesta bez konca.
Hlavné rysy :
-Liberty City je kompletní svet so svojím zákonom, pravidlami, etikou a morálkou. Vy ich budete porušovať.
- Ukradnite akékoľvek auto - ulice Liberty city sú plné viac než 50 typmi vozidiel, z nich každé má vlastný fyzikálny model - od taxíkov cez športové autá po požiarne autá a dokonca i lode!
- Cez 80 hlavných misií a tony tých vedľajších!
- Behom hry budete stúpať v hierarchii gangu, stretávať väčších bossov a získavať lepšie objednávky
- Celá hra je previazaná s príbehom pomsty, ale popritom zostáva nelinearnosť predchádzajúcich hier
- Cez 2 tucty spôsobov, ako zlikvidovať ďalšiu postavu, napríklad: pästný súboj, baseballová palica, pištoľ, Uzi, M-16, raketomet, granát, Molotovov kokteil a plameňomet.
- Organizované policajné sily vrátane tímu SWAT, FBI a armády, ktoré v Liberty City udržujú tú správnu mieru korupcie.
- Ekosystém všetkými možnými poveternostnými podmienkami (vrátane dažďa, hmly, hromov a bleskov) menia mesto a ovplyvňujú hrateľnosť, rovnako ako striedanie dňa a noci. Mesto je v noci úplne iné a niektoré misie môžu byť splnené iba za svitu.
- Nepredvídateľné chovanie chodcov - mesto obývajú stovky ľudí, z nich každý má vlastné charakteristiky. Businessmani sa ponáhľajú do práce, členovia gangu hľadajú problémy a šľapky hľadajú zákazníkov. Každá postava reaguje svojím spôsobom.
- Cez dve hodiny hudby vytvára soundtrack mesta. Každé vozidlo je naladené na vlastnú rozhlasovú stanicu hrajúca kombináciu licencovaných piesní, zvlášť vytvorené hudby a rozprávanie sa

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

YWI2N