Úvod »Hry na Playstation 2» Burnout: Revenge PS2


        

Burnout: Revenge PS2

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 1955
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 8 bodov
naša cena:
8,00 eur (192,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra. Ďalšie pokračovanie závodnej hry roku ktoré získalo ocenenie za Najlepšiu závodnú hru na veľtrhu E3 2005. Samotná hra Burnout Revenge však nie je o vyhrávaní. Je o nedodržiavaní cestných pravidiel a o úplnom ovládnutí ciest. Burnout Revenge je výzvou pre hráča v rušnej premávke medzi pomstychtivými súpermi. Nevidí nič iného ako seba a cieľovú čiaru. Myslíte si, že ste pripravený na neľútostnú súťaž? Potom vítajte v Burnout Revenge.

Príprava na Carnage – Boj je jediná cesta k postupu v hre. Použite merač Vašich výsledkov - Revenge Meter k mapovaniu Vašich úspechov i neúspechov.
Vyberte si svoje auto, vyberte si svoju zbraň – Každé vozidlo je potenciálna zbraň, s ktorou vstúpite medzi ostatných hráčov.
Trasy Tracks Tricked Out for Takedowns – Zorientujte sa v trasách, ktoré sú plné alternatívnych odbočiek, extrémnych skokov, nečakaných zastávok a zúžení. Burnout Revenge znamená tvrdý boj.
Závody Car-to-Car – Rychlý bojový režim s pretekom na čas v rušnej premávke - Novo upravený režim Crash – Táto populárna hra je opäť tu, avšak s novými úpravami

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

ZjUxNWI3M