Úvod »Hry na Playstation 2» Colin McRae Rally 2005 PS2


        

Colin McRae Rally 2005 PS2

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2131
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 7 bodov
naša cena:
7,00 eur (168,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra. Celkom nový hráčsky mód "Kariéra" bude patriť k najväčším lákadlám Colin McRae Rally 2005. Každý, kto prepadol kúzlu závodných áut, si bude môcť vyskúšať vývoj skutočného závodného jazdca - od regionálnych klubových súťaží až po súboje s najlepšími pretekármi na svete. Svoje vedomosti budete môcť predviesť v rôznych typoch závodov, ako sú poháre, super poháre, šampionáty a mnohé ďalšie.

K postupnému vývoju závodného jazdca je samozrejme nutné využívať závodne auto. Na rýchlostných skúškach sa budú preháňať súčasné súťažiace automobily s pohonom na všetkých štyroch kolesách alebo len na prednej náprave, historické špeciály z osemdesiatych rokoch minulého storočia či terénne automobily známe z diaľkových súťaží. V hre je množstvo zaujímavých módov - svetový šampionát, rally, rýchlostne skúšky a aj hra pre viacerých hráčov cez Bluetooth.

Pokiaľ si niekto myslí, že hry z McRaeovej série už nemôžu vypadať po vizuálnej stránke dobre na N-Gage, tým nového dielu sa rozhodol presvedčiť o jeho opaku. Hra je veľmi dobre graficky spracovaná.

Každé závodne auto má svoj vlastný, detailne prepracovaný model. Podobné kvalitne prepracované je i okolie trate, po prudkom náraze do stromu sa zmení vzhľad i chovanie vozov. Veľká a rozmanitá ponuka závodných áut, nový a nelineárny hráčsky mód Kariéra s viac než 20 závodmi a s 300 rýchlostnými skúškami.; 30 závodných áut ako Volkswagen Golf MK5, Toyota Celica GT-Four, Lancia Stratos, Alfa Romeo 147 GTA, Alfetta GTV Turbodelta, Mitsubishi Lancer Evo VIII, Peugeot 206, 205 T16 Evo2 a elegantní VW Beetle RSi!; 9 miest (Veľká Británia, Švédsko, USA, Fínsko, Austrália, Španielsko, Grécko, Japonsko a pribudlo i nové Nemecko), v móde Rally má každá osem rýchlostných skúšok. Každá z nich bude dlhšia, rozmanitejšia s množstvom nadšených animovaným divákov.;

Neuveriteľný detailný model poškodenia každého závodného auta - od ľahkých škrabancov na karosérií až po vizuálne efekty spracované s vyprosťovaním auta po havárie.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

YzcwY2