Úvod »Hry na Playstation 2» Harry Potter: Quidditch World Cup PS2


        

Harry Potter: Quidditch World Cup PS2

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2183
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 7 bodov
naša cena:
7,00 eur (168,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

Vzneste sa do vzduchu s pomocou magickej sily lietajúcej metly a zúčastnite sa turnaju Quidditcha. Po prvý raz si hráč môže vyskúšať, aké je to zahrať si túto hru. V každom tíme hráte s 7 hráčmi na lietajúcich metlách a v hre sú naraz 4 lopty. Hráči môžu ovládať pozíciu svojich tímov, ktorý sa skladajú z troch útočníkov, dvoch obrancov, gól mana a jedného chytača, ktorý sa snaží chytiť Zlatú Poletušku a s jej chytením končí aj hra. 
Na začiatku hry sa hráč zoznámi s pravidlami a vyberie si jeden z 4 tímov. Potom čo ovládate základy a splníte prvé úlohy vstúpite do medzinárodného turnaja v Quiditche, kde si budete môcť zahrať za národný tím jednotlivých zemí (USA, Bulharsko vrátane Victora Kruma, Anglicka, Japonska, Nemecka, Francúzka a Austrálie). Každý tím má vlastný štadión, stratégiu a spôsob hry.
Hlavné rysy :
- Prvá a jediná možnosť ako si vyskúšať hru v Quidditche. Vyskočte na svoje lietajúce metly a skúste svoje schopnosti.
- Zahrajte si za jeden z 4 tímov z Hogwarde s postavami z knihy vrátane Harryho Pottera, Draca Malfoya.
- Snažte sa dať čo najviac 10 bodových gólov a zároveň chráňte svoje kruhy pred útokmi súpera. Zároveň je potreba pozorovať zlatú poletušku. Kto získa 150 bodov vyhráva
- 2 hráči môžu hrať proti sebe, Váš úspešný zápas bude odmenený nielen postupom na priečinku, ale i s zvláštnymi kartami, s ktorými odblokujete nové pohyby.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

YzMzYTlj