Úvod »Hry na Playstation 4» Outlast Trinity PS4


        

Outlast Trinity PS4

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 4145
Nákupom získate 20 bodov
naša cena:
20,00 eur (480,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

Outlast je desivý survival horor, v ktorom nestrieľate hordy zombie. Vašou jedinou nádejou na prežitie je utiecť, alebo sa schovať. Jedinou zbraňou, ktorú máte po ruke, je videokamera s nočným videním. Tou musíte všetky prežité hrôzy zaznamenať a tiež vám pomôže v orientácií temným prostredím.

OUTLAST
Outlast sa odohráva v blázinci, v odľahlých horách v Colorade, kde sa vžijete do novinára, ktorý je na stope niečomu naozaj veľkému a tajomnému. Budete musieť preskúmať okolie a zistiť, čo je potrebné urobiť a hlavne v akom poradí. Jadro hry je v podstate stealth žáner, s jednou veľkou zmenou. Keď uvidíte nepriateľa, tak nezačnete strieľať, ale utekať, a to ako v priestoroch blázinca, tak aj v prírode.
OUTLAST 2
Outlast 2 je svojim zameraním a štylizáciou veľmi podobný pôvodnej hre, avšak sa môžete tešiť na nové prostredie a postavy. Outlast 2 je nová zvrátená cesta do hlbín ľudskej mysle a jej temných tajomstiev.
Žiadny konflikt nie je len čierny alebo biely. Ale ako náhle sadne prach, víťazi sú tí, ktorí rozhodujú, čo bolo správne a čo nie. Kto je dobrý a kto je zlý. Ľudská povaha nás núti páchať zlo. Horror povstane zo zúfalstva a slepej viery. Outlast 2 otestuje vašu vieru, zatiaľ čo vás privedie na miesto, kde zošalieť je tou jedinou rozumnou vecou.
BALENIE OBSAHUJE:
- Hru Outlast
- DLC Outlast: Whistleblower
- Hru Outlast 2

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

YTE4NmI1ZD