Úvod »Hry pre Xbox One» Forza Horizon 2 XBOX ONE


        

Forza Horizon 2 XBOX ONE

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2353
Nákupom získate 16 bodov
naša cena:
16,00 eur (384,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra. Pretekajte v otvorenom svete s priateľmi a zažite tú pravú oslavu rýchlosti, štýlu a akciou nabitého jazdenia. Prezrite si prekrásne a exotické lokácie s viac ako 200 svetovými autami vytvorených v tých najväčších detailoch.

Prezrite masívny žijúci otvorený svet ďalší krok v evolúcií Forza grafiky je tu, prichádza s plnou obmenou dňa a noci, novými efektami nasvietenia a vizuálov epický karier mód sa dopasuje k vášmu vybranému autu a prinesie stovky prekrásnych eventov po rôznorodom teréne Európy ak ale máte rady free roam jazdenie, hra vám poskytne množstvo zábavy aj v tomto smere. Či už jazdíte, hľadáte skryté poklady ako sú exotické stodoly po krajine alebo odomykáte bucket list challenge, výber je na Vás.

Akciou nabité jazdenie - riskujte a získajte odmeny za svoj štýl jazdy rozbite zábradlie a prejdite sa cez zaprášenú krajinu, cez kukuričné polia, lesy a objavte nové skratky v tomto masívnom svete pretekajte sa s lietadlami a vlakmi vo vzrušujúcich Showcase eventov zanechajte svoje meno na festivale Horizon, či už jazdíte len po ceste, cez prašnú krajinu alebo stvárate rôzne kombá, váš odkaz bude len Váš.

Spojte sa priateľmi - epické výlety na cestách čakajú,spojte sa priateľmi na online free roam, jazdenie v pretekoch a Playground módoch alebo sa zabavte v co-op challengoch,vstúpte alebo vytvorte svoj vlastný Car Club s viac ako 1000 členmi, nájdite si nových priateľov a dominujte rebríčkom

Vaša pretekárska rozprávka – jazdite s viac ako 200 autami z celého sveta

-kolekcia úžasných aut, od off roadov až po super moderné autá, klasické muscle autá a ešte omnoho viac
-každé auto je vytvorené najdetailnejšie, takisto kokpit, strierače, predné svetlá a autentický interiér
-Horizon Festival vás pozýva oslavovať, autá, hudbu, slobodu a zábavu na cestách.Pripravte sa na jazdu svojho života.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

ZDFmOTg0ND