Úvod »Hry na Nintendo Wii U» Devil’s Third Wii U


        

Devil’s Third Wii U

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 4892
Nákupom získate 14 bodov
naša cena:
14,00 eur (336,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

Z kreatívnej mysle legendárneho dizajnéra Tomonobua Itagakiho prichádza hra Devil’s Third pre Wii U, špičková akčná strieľačka z pohľadu tretej postavy, ktorá kombinuje moderné zbrane so šermom v ninja štýle a bojom na blízko. Ponúka jedinečný, hlboký a náročný online režim, ktorý kombinuje tímovú akciu, manažment zdrojov a stratégiu.

Hlavnou postavou je Ivan, bývalý žoldnier, oslobodený zo svojho uväznenia, aby zlikvidoval skupinu, do ktorej kedysi patril. Ivan musí používať pestrú škálu zbraní, aby si prestrieľať cestu cez akéhokoľvek nepriateľa stojaceho v ceste jeho pokusu o vykúpenie. Pri zbesilom tempe boja a množstve dokončovacích pohybov je deň v živote Ivana akýkoľvek, len nie obyčajný ...

V online multiplayeri môžete bojovať s ostatnými hráčmi v rade herných režimov, od tradičných k jedinečným, v ponurej budúcnosti, kde vládne chaos. Ako obyčajný občan sa pripojte ku klanu a vytvorte alianciu s ostatnými frakciami, alebo sa vydajte sami ako žoldnier nekonečne prepadať základne ostatných hráčov, ak si vyberiete radšej anarchiu než klanovú diplomaciu! Prispôsobte si spolu s ostatnými členmi svojho klanu základňu s odmenami, ktoré môžete použiť pre zlepšenie Vašej obrany. S konštantnými útokmi iných klanov musíte byť neustále pripravení brániť svoje územie.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

ZTU4MzM