Úvod »Hry na Nintendo Wii» Shrek The Third Wii


        

Shrek The Third Wii

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 1162
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 13 bodov
naša cena:
13,00 eur (312,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra. V hre Shrek the Third sa hráči vydajú za dobrodružstvom ako Shrek a jeho priatelia, aby zachránili Království Za devatero horami vo vesele zamotaných rozprávke, ktorá vychádza z rovnomenného filmu, ale ide ešte ďalej.Fanúšikovia hrajú za svoje obľúbené filmové hrdinu:Shreka, Oslíkem, Kocúra v čižmách, Fionu, Fionina vzdorovitého bratranca Artura a jej rozprávkovú spoločníci a hrdinku Šípková Ruženka.Hra vezme hráčov na výpravnou cestu cez svet Za devatero horami po tom, čo princ Krasoň, ktorý do mesto s armádou darebáků, aby sa zmocnil trónu.Hráči sú vyzvaní, aby zachránili kamarátmi, postavili sa proti stoupencům princa Krasoňa, zhromažďovali rôzne predmety, testovali herné schopnosti charakterov v početných hlavných bojoch a zamestnali sa v rozmanitých hrách pre jedného hráča i multiplayerových minihrách.

Hra ponúka:
Hráči ovplyvňujú postavy z filmu i nové charaktery vytvorené exkluzívne pre hru, aby získali vyhody ich unikátnych pohybov, špeciálnych schopností a bojových skúseností.

Hráči cestujú cez impozantné Shrekův vesmír v 20 leveloch plných nebezpečenstva, ktoré sa zakladajú na filme alebo boli vyvinuté exkluzívne pre túto hru, ako sú Academy Grounds (Základy Akadémie), Evil Queen's Castle (Hrad zlej kráľovnej) - exkluzívne pre hru, Pirate Ship (Pirátska loď) a ďalšie.

Výpravná hlavná bitka tiahne fanúšikmi ďalej do Shrekova vesmíru, kde chráni Kráľovstva Za devatero horami proti princ Krasoň a jeho bzučící bande a pomáhajú svojim rozprávkovým priateľom.

V priebehu herného postupu sa hráči učia používať unikátne pohyhy každého charakteru, aby sa mohli postaviť blízkym výzvam.

Hráči sa učia využiť každú špeciálna schopnosť alebo bojovú skúsenosť každej postavy vrátane Shrekovy "zlobra sily", Fioniných "létací kopov", "roztomilú mačiatka" Kocúra v čižmách, spiace omdlévací útok "Šípková Ruženka a Artieho" Silu Excaliburu ".Používanie týchto schopností musia dopomôcť hráčom na získanie späť Kráľovstva Za devatero horami.

Unikátne úrovne s početnými puzzle a platformami vrátane troch Princeznovsých levelov (hráči hrajú ako Fiona a Šípková Ruženka) vyzývajú hráčov, aby v ťažkých situáciách postupovali svojou vlastnou cestou

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NjNlZWJmM