Úvod »Hry na Nintendo Wii» MySims Kingdom Wii


        

MySims Kingdom Wii

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 1255
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 10 bodov
naša cena:
10,00 eur (240,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra. Ponorte sa do príbehu o preskúmavaní a objavovaní, v ktorom musíte pomôcť kráľovi Rolandovi a jeho poddaným obnoviť kráľovstvo. V priebehu epického dobrodružstva si vypočujete nové príbehy od starých i nových priateľov, objavíte nové fascinujúce krajiny, budete stavať a budovať, pričom jediným limitom bude Vaša predstavivosť.

Vaše dobrodružstvo začína v Hlavnom meste (The Capital), v zemi, ktorá je centrom Vášho príbehu. Po stretnutí s kráľom Rolandom môžete vyraziť z mesta. Novo pridané možnosti budov Vám pomôžu pri dokončovaní úloh. Hra je koncipovaná v štýle MySims a tak je možné všetko upraviť a veciam, ktoré vytvoríte, môžete dodať jedinečný vzhľad!

Epický príbeh – kráľ Roland potrebuje Vašu pomoc pre obnovenie svojho kráľovstva! Dokážete spojiť sily s ostatnými MySims a obnoviť tak jeho predošlú slávu?
Nové tváre a starí známi – stretnite sa s novými MySims ako je kráľ Roland. Potom pozdravte starých priateľov, ako je Ginny a Buddy, ktorí obaja prešli zmenami, ktoré Vás potešia!
Cestujte do nových zemí – prekonajte ohromné zeme kráľovstva, z ktorých každá má svoj vlastný príbeh. Objavte unikátne veci, ktoré môžete použiť vo chvíľach, kedy pomáhate jej obyvateľom!
Nové možnosti budov – okrem domov a zariadení môžete teraz stavať omnoho viac výmyslov, ktoré Vám pomôžu dokončiť pre kráľa Vašu epickú úlohu!
Nová kapitola príbehu MySims Kingdom – pomôžte kráľovi Rolandovi zmariť plány zla vo vzdialenom kúte kráľovstva. V 9 nových minihrách môžete ukázať svoje schopnosti!

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NGM2ZmUyZ